Peisaj de Fundal de Plajă și Frunze Verzi Peisaj Petrecere Fotografie de Fundal Sărbătoare de Vacanță Studio Foto Decor

19.87lei 23.38lei Gratuit De Returnare

Descriere Produs:

Material: Vinil Subțire Fundal(fotografie profesionala pânză) Dimensiuni: Dimensiuni: dimensiunea Multe pentru a alege, sau personalizat dimensiune.Caracteristici: de Înaltă rezoluție, scris la Calculator, Nu se estompeze ușor, de Culoare fidelitate, artistic Puternic efect stereo sens.Subțire de Vinil Fundal-Profesia de fotografie pânză.Fără sudură,Ușor-contabilă,usoare,Pliabile.ThisBackdrop pot fi utilizate ca fundaluri foto,decor de perete,tapiserie,desert masa decoratiuni,candy bar banner,invitație,celebrare,recepție, foto, fotografie de studio și așa mai departe.Este perfect pentru o varietate de evenimente,petrecere,zi de naștere,tort sparge,festivaluri,etc. Ambalare: 1 x pc context, articol trimis de pliat, temperatura Scazuta de călcat suprafața din spate cu abur de fier poate elimina cutelor.Avantaje: Calculator-tipărite.Ușor și durabil.Ușor pentru a bloca .Non-reflexiv: Realizate din țesătură de poliester atât de reflexie a luminii nu va ruina poze!Nu este lavabil, pur și simplu ștergeți petele și murdăria cu o cârpă umedă.

Cum pentru a elimina ridurile:

(1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile,totul va fi ok. (2) de Căldură cu un fier de călcat pe partea din spate a elementului,Dacă este necesar,vă rugăm să de fier suprafața din spate cu abur de fier, dar nu uscat de fier.atunci acesta va fi din nou netedă.

Sfaturi:

Vă rugăm să nu ne dea orice comentarii negative înainte de a ne contacta.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând.Vom face noastre cele mai bune pentru a lucra pentru tine.Vă mulțumesc!

informații despre produs:

  • Descriere
  • Recenzii
  • Nume De Brand: Atongham
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ocazie: Absolvire
  • material: Vinil

Inapoi la inceput